Wij openen alle deuren!

Erkend en betaalbaar!

Ook via Whatsapp bereikbaar!

Wij zijn zo snel mogelijk bij jou op locatie en zorgen ervoor dat je weer snel naar binnen kunt. Eerlijk en betrouwbaar.

Bel even voor een prijsje, we zijn betaalbaar maar leveren wel kwaliteit. Buitengesloten? Bel dan meteen!

Geef snel via Whatsapp door wat er aan de hand is. Sleutel gebroken, buiten gesloten of sleutel kwijt? Laat het direct weten.

Slotenmaker

Na meerdere jaren ervaring kunt u ervan uit gaan dat wij een zeer professionele slotenmaker zijn. Wij zijn zo snel mogelijk bij u op uw bestemming en gaan zeer nauwkeurig te werk. Ons doel is dan ook om u zo snel mogelijk weer naar binnen te krijgen en dat wij u met een gerust hart achter kunnen laten.

Buitengesloten

Heeft u inbraakschade of bent u buitengesloten? Aarzel niet en neem direct contact met ons op via 085 3037860. Bij NSN regelt u een slotenreparatie en/of offerte snel en gemakkelijk!

Voordat u het weet bent u weer binnen! Dus heeft u 24/7 slotenreparatie of beveiliging nodig en wenst u hulp, bel ons. Onze spoed slotenmakers werken 24 uur per dag, 365 dagen per jaar en zijn elke dag bij u in de buurt om reparaties uit te voeren. Wij leveren gecertificeerde woningbeveiliging conform het Politie Keurmerk Veilig Wonen PKVW. (gegarandeerd BETROUWBAAR).

Sleutels kwijt

Bent u uw sleutels kwijt? Dit kan iedereen overkomen. Het feit is wel dat u nu voor een dichte deur staat. De slotenmaker helpt u uiteraard graag om de deur snel te openen. Is de deur dichtgevallen en liggen de sleutels nog binnen? Wij maken dit dagelijks mee. Noodservice Nederland heeft jarenlange ervaring en is altijd snel aanwezig. Wij zijn dan ook dag en nacht bereikbaar. Het komt ook voor dat uw sleutels nog aan de binnenkant van de deur zitten. We maken de deur dan 9 van de 10 keer schadevrij open.

Slot vervangen of slot repareren

Net als elke andere dag, trekt u de deur netjes dicht. Daarnaast heeft u de deur ook nog eens goed op slot gedraaid. Echter bent u nu wel uw sleutels kwijt en is er geen enkele mogelijkheid om naar binnen te komen. Er zijn dan 2 opties:

 • Wij kunnen uw slot vervangen;
 • Wij kunnen uw slot repareren;

Sleutel afgebroken?

Sleutel afgebroken in het slot van de deur

Is uw sleutel afgebroken in het slot van de deur? U probeerde het slot dicht te draaien en opeens hoort u “knak”? Uw sleutel is afgebroken en deze krijgt u nu niet meer uit het slot. De Slotenmaker helpt u graag om dit op te lossen, 24/7 per dag.

Afgebroken sleutel verwijderen

Noodservice Nederland is gespecialiseerd in het verwijderen van een afgebroken sleutel. Met onze jarenlange ervaring zijn wij 24/7 per dag onderweg om u hierbij te helpen. Een afgebroken sleutel uit slot verwijderen is iets wat als eerste moet gebeuren voordat u het slot weer bruikbaar is. Vaak kunnen wij dit schadevrij voor u oplossen. In dit geval is het dus niet nodig om het slot te vervangen.

Waarom kiest u voor Noodservice Nederland:

 • Openen vanaf € 75,– ;
 • Sloten vanaf € 12,-;
 • Wij kunnen alle typen sloten voor u vervangen;
 • Al onze sloten zijn in bezit van het Politie en Veilig Wonen Keurmerk;
 • Altijd eerst een prijsopgave voor aanvang werkzaamheden;
 • Via Whats app bereikbaar (stuur bijvoorbeeld een foto van de situatie);
 • U komt nooit voor verrassingen te staan;
 • Binnen 30 min aanwezig (vraag telefonisch om de exacte aankomsttijd);
 • Pinnen en contant;
 • Zakelijke klanten op factuur;