Inbraakbeveiliging

whatsapp06 – 36074531

Inbraakbeveiliging

Uw huis beveiligen tegen inbrekers; advies over inbraakbeveiliging

Elk jaar vinden in Nederland heel veel inbraakpogingen plaats, waarbij het bij meer dan een derde deel gelukkig bij een poging blijft. De belangrijkste reden daarvoor is mechanische beveiliging. Toegevoegde elementen verhogen de inbraakbeveiliging. Deuren en vensters zijn minder gemakkelijk open te breken. Bovendien zorgt het afschrikkingseffect van veel ABUS-producten ervoor dat een inbreker waarschijnlijk liever doorgaat naar een volgende object. De meeste inbrekers geven het meestal op als het te veel moeite kost. Investeren in een goede inbraakbeveiliging loont dus zeker.img_0161
Een simpele schroevendraaier is bij onbeveiligde vensters en deuren vaak al voldoende om ze te openen. Uit onderzoek van de politie blijkt dan ook dat inbrekers zich dan vooral richten op vensters en balkondeuren. In appartementencomplexen en flats komen daders vaker door de voordeur naar binnen. De mythe van de ingeslagen vensterruit stamt uit de tijd dat enkelvoudige beglazing nog de standaard was.

Zijn inbrekers ’s nachts aan het werk? Zijn vooral eengezinswoningen het doelwit?

‘Inbrekers komen in de nacht, in vakantietijd en vooral bezitters van een eigen woning worden vaak het slachtoffer.’ Dat is wat veel mensen denken, maar de realiteit is anders! Inbrekers werken juist vaak overdag als er niemand thuis is. Ook het idee dat inbrekers actiever zijn in de vakantietijd is behoorlijk achterhaald. Het blijkt dat inbrekers vooral in de winter inbreken.
Eengezinswoningen zijn niet het belangrijkste doelwit voor inbrekers. Ongeveer driekwart van alle woninginbraken vindt plaats in appartementencomplexen en in flats. Deze zijn vaak nauwelijks beveiligd en bewoners letten minder goed op. De huisdeur staat bijvoorbeeld open of buren openen gedachteloos de deur met de elektrische deuropener.

Inbraakschade

Is er ingebroken en wilt u dit voortaan voorkomen? Noodservice Nederland helpt u!

Wij zijn van alle markten thuis en kunnen u advies geven op het gebied van cilinders, sloten maar ook met betrekking tot het beveiligen van uw huis of pand.

Ingebroken? Wij verhelpen het probleem en zorgen ervoor dat dit zich niet meer kan herhalen

Mocht u de pech hebben dat er bij u is ingebroken dan is dat natuurlijk heel vervelend voor u. Wij zullen de schade herstellen en in overleg met u eventueel extra beveiliging aanbrengen om inbraken in de toekomst te voorkomen. De kans is namelijk groot dat er korte termijn weer bij u wordt ingebroken, dat wilt niemand.

 

Waarom kiest u voor Noodservice Nederland:

 • Openen vanaf € 75,– ;
 • Sloten vanaf € 15,-;
 • Wij kunnen alle typen sloten voor u vervangen;
 • Al onze sloten zijn in bezit van het Politie en Veilig Wonen Keurmerk;
 • Altijd eerst een prijsopgave voor aanvang werkzaamheden;
 • Via Whats app bereikbaar (stuur bijvoorbeeld een foto van de situatie);
 • U komt nooit voor verrassingen te staan;
 • Binnen 30 min aanwezig (vraag telefonisch om de exacte aankomsttijd);
 • Pinnen en contant;
 • Zakelijke klanten op factuur;
 • Wij staan 24/7 per dag voor u klaar.

Vul het contactformulier in